Przepisy
Pieczone udka z kaczki z gruszką i żurawiną

Mięso z kaczki jest niedoceniane przez wiele osób, jednak kiedy przyrządzimy je w odpowiedni sposób będzie ono małym smakowitym arcydziełem. Jeśli marzy Ci się przygotowanie iście królewskiego, a zarazem niedrogiego dania, zainspiruj się naszym przepisem.
Świąteczny piernik

Święta to feeria barw i zapachów, głównie korzennych, ciepłych – taki wyjątkowy aromat ma nasz przepyszny, puszysty piernik świąteczny. Jego wyjątkowy kakaowy smak, z posmakiem delikatnej śliwki przypadnie do gustu każdemu smakoszowi.
Barszcz czerwony z pasztecikami drożdżowymi

Wyjątkowy, czerwony kolor i tradycyjny, piękny grzybowy aromat to znaki szczególne prawdziwego, domowego barszczu wigilijnego. W połączeniu z chrupiącymi pasztecikami, wypełnionymi nadzieniem z kapusty i grzybów stanowi niesamowitą rozkosz dla podniebienia każdego smakosza świątecznych dań i nie tylko.
Złote Mleko

Zdrowy i smaczny napój to to, czego potrzeba nam w okresie jesienno-zimowym. Zafunduj sobie i swoim bliskim dawkę zdrowej przyjemności – ciepłe, złote mleko to wyjątkowo pyszna mikstura, która poprawi Twoją odporność.