Na słono

2020-02-14

Pieczone udka z kaczki z gruszką i żurawiną

Pieczone udka z kaczki z gruszką i żurawiną

Mięso z kaczki jest niedoceniane przez wiele osób, jednak kiedy przyrządzimy je w odpowiedni sposób będzie ono małym smakowitym arcydziełem. Jeśli marzy Ci się przygotowanie iście królewskiego, a zarazem niedrogiego dania, zainspiruj się naszym przepisem.

2020-02-14

Barszcz czerwony z pasztecikami drożdżowymi

Barszcz czerwony z pasztecikami drożdżowymi

Wyjątkowy, czerwony kolor i tradycyjny, piękny grzybowy aromat to znaki szczególne prawdziwego, domowego barszczu wigilijnego. W połączeniu z chrupiącymi pasztecikami, wypełnionymi nadzieniem z kapusty i grzybów stanowi niesamowitą rozkosz dla podniebienia każdego smakosza świątecznych dań i nie tylko.

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel