Na słono

2020-05-26

Leczo z cukinii

Leczo z cukinii

Kolorowe, bogate w warzywa danie dla całej rodziny. Proste w przygotowaniu, zdrowe i wyjątkowo smaczne. Można je podawać z makaronem, ryżem, kaszami lub pieczywem. Polubią je nawet najbardziej wymagające podniebienia.

2020-02-14

Żur w dwóch odsłonach

Żur w dwóch odsłonach

Żur jest jednym z najsmaczniejszych elementów wielkopolskiej Wielkanocy, a także pyszną zupą na co dzień. Można przygotować go na kilka sposobów, nawet z dodatkiem soku z kiszonych ogórków. 

2020-02-14

Miodowe podudzia

Miodowe podudzia

Aromatyczna i chrupiąca skórka, a w środku miękkie i soczyste mięso. Idealne podudzia z kurczaka na wyciągnięcie ręki, których wyjątkowy smak zaskoczy Twoich najbliższych.

2020-02-14

Zupa jarzynowa z burakiem

Zupa jarzynowa z burakiem

Zupa to idealne rozwiązanie dla osób, które chcą włączyć do diety więcej warzyw. Jest łatwa w przygotowaniu i wyjątkowo pyszna. W tej wersji znajdziesz nawet słodkiego buraka czerwonego.

2020-02-14

Barszcz Ukraiński wg. Kuby Kuronia

Barszcz Ukraiński wg. Kuby Kuronia

Barszcz ukraiński jest idealny bez względu na porę roku: zdrowy, pełny pysznych warzyw, o wyrazistym smaku, bez grama niezdrowych dodatków. Spróbuj tej wyjątkowej zupy.

2020-02-14

Pieczone udka z kaczki z gruszką i żurawiną

Pieczone udka z kaczki z gruszką i żurawiną

Mięso z kaczki jest niedoceniane przez wiele osób, jednak jeśli przyrządzimy je w odpowiedni sposób będzie ono małym smakowitym arcydziełem. Jeśli marzy Ci się przygotowanie iście królewskiego, a zarazem niedrogiego dania, zainspiruj się naszym przepisem.

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel